el gato atrapado en la pared
domingo, 17 de enero de 2010
La unió fa la força
Estem rodejats constantment d’amenaces, i constantment se’ns violen drets tant bàsics com la seguretat, la llibertat o la intimitat. I no només ens passa entre individus sinó que les autoritats participen d’aquesta violació.

Que cracs! S’organitzen per robar com si s’organitzesin per fer una funció teatral. Defineixen quins seran els papers de cadascú i quin és l’objectiu final.
Al carrer, al metro, a casa, per internet, etc. Quans més són, més gran és l’abast i millor la cobertura i el botí. O hi ha més fronts d’operació i/o els fronts són més efectius.

I si diguessis que són Robin Hoods (que robava als rics per repartir-ho entre els pobres) encara s’acceptaria... o ni així. Considero que si la causa és tant justa i noble, ja seré jo qui decideixi si vull contribuir-hi i en quina mesura.

Se’m acudeix però algun cas en que caldria saltar-se les explicacions per que si que ens trobem davant de casos en que no hi ha interesos de benefici personal darrere d’aquesta violació (si considerem el benefici material, el psicològic de pensar que han fet ‘el bé’ no el contariem).

La violació dels drets bàsics abans esmentats mereixen ser violats quan abans ja han estat violats per aquells a qui se’ls hi estàn violant. Amb això vull posar com exemple Lisbeth Salander. Fa investigacions a la xarxa que excedeixeixen els límits legals que se li encarreguen, aquesta és la seva feina.

Els resultats de les investigacions que fa a tavés de la xarxa els obté individualment i en colectiu en alguns casos. Lisbeth té format un grup de hackers que treballa en col•laboració amb ella. Com comentavem abans abarquen més i són més efectius. Però en aquest cas, la finalitat és en benedici de la societat, ja que investiguen mafies de molts tipus, investiguen a personal i a governs.

Sí que fan una violació de la seguretat, la llibertat o la intimitat, però és amb la finalitat d’acabar amb il•legalitats i fraus, no en benefici personal. Però legalment són tant delincuents com aquells qui sí que el busquen. Amb això no vull dir que aprovi aqustes pràctiques, però sí que vull mostrar suport en la seva pràctica si és en benefici general de la societat.

La injusticia està a l’ordre del dia, igual que ho està en general l’incompliment de drets i deures. Aquells qui ens veiem afectats per aquest horrible entorn ens haurien d’unir igual que s’uneix el delicte. Tinc l’esperança de que siguem més els qui lluitem per l’ordre i les coses puguin canviar. Unim-nos.

Etiquetas: , , , , , , , ,

posted by .sfp @ 16:34  
0 Comments:

Publicar un comentario

<< Home
 
criminales

antecendentes
expedientes
Shoutbox

"Un quejido, sordo y entrecortado al comienzo, semejante al sollozar de un niño, que luego creció rápidamente hasta convertirse en un largo, agudo y continuo alarido, anormal, como inhumano, un aullido, un clamor de lamentación, mitad de horror, mitad de triunfo, como sólo puede haber brotado en el infierno de la garganta de los condenados en su agonía y de los demonios exultantes en la condenación."

Edgar Allan Poe

cómplices
Powered by

Blogger Templates

BLOGGER